Spring naar inhoud

Aanbod

Wauw!! Wat mag ik mooi werk doen en wat ben ik geraakt door de resultaten.

Een nieuwe cliënt ontvangen 2 weken geleden, deze had een hernia operatie gehad. Daar was iets fout gegaan en moest nogmaals geopereerd worden, bleek er een zenuw klem te zitten. Cliënt bleef ook nadien pijn houden en werd weer geopereerd en kreeg een neurotransmitter geïmplanteerd voor de pijn. Die kan hij na gelang de pijn instellen met een kastje. Ook had hij last van slapeloosheid, hij werd wel 10 per nacht wakker. Ik heb hem uitgelegd dat zijn lichaam dan nooit goed kan herstellen en daardoor wellicht de pijn blijft.

Best bijzonder als je weet dat de neurotransmitters ook in je hoofd aanwezig zijn. Na een goed gesprek en uitleg welke massages/healing ik geef en wat tips voor het slapen heb ik hem een behandeling mogen geven.

Vandaag (2 weken na dato) met hem en wat kreeg ik te horen, slapen werd van 10 naar 2-3 x wakker worden naar nu gewoon heerlijk hele nachten doorslapen,.De neurotransmitter heeft hij tot de helft terug kunnen brengen, zelfs geprobeerd hem uit te zetten maar dat was nog wat voorbarig.

Maar voorlopig een wonderlijke schot in de roos en ben er door geraakt dat ik dit mag doen en geven.

Kijken hoe het over 14 dagen gaat, ik hoop dat doorslapen blijft bestaan zodat het zelfhelend vermogen van het lichaam zijn werk kan doen. De neurotransmitter zou mooi zijn als die wederom voor de helft gereduceerd kan worden. En wie weet uiteindelijk verwijderd kan gaan worden...........

We gaan het afwachten.
................zo dankbaar🙏

facebook: https://www.facebook.com/PrimaInzicht/

 

Van mantra’s is al eeuwenlang bekend dat ze effect hebben. Onze hersenen werken wonderlijk: als je denkt dat het goed gaat gaat het ook goed.

Van mantra’s is al eeuwenlang bekend dat ze effect hebben. Onze hersenen werken wonderlijk: als je denkt dat het goed gaat gaat het ook goed.

1. Om vrede en rust in je hoofd te bereiken

“Ik adem diep, mijn ogen zijn zacht, ik ben in vrede”

2. Tegen angst en onrust

“Het zal beter gaan dan ik nu denk”

3. Om succes te krijgen

“Ik heb het vertrouwen en de vaardigheden om dit te gaan doen”

4. Om geluk te bereiken

“Ik sta mezelf toe om voorrang te geven aan dingen die me plezier geven, creativiteit en verbinding”

5. Om kracht te vinden opnieuw te beginnen:

“Ik ben ten goede aan het veranderen en ik ontwikkel mezelf”

Bron: Sherianne Boyle 

Een nieuw start hoe kan dat mooier dan in het nieuwe jaar. Ik kreeg de mogelijkheid om samen te gaan werken met een osteopaat en ga 2 dagdelen per week mijn praktijk voortzetten in een prachtig pand in Breda. ...................yes i'll be back PRIMA-INIZCHT here i come...............VOOR JOU!!

Ik heb er zin in!!

Hou de website en social media in de gaten

Heb je griep of DE corona en moet je onwijs hoesten, hierbij deel ik een recept van een Macrobiotische Biologisch Frans boertje.........alle kleine beetjes helpen.

Het is uitermate geschikt om het hoesten te vergemakkelijken door de volgende kruiden te mengen en daar thee van te maken. De natuur begint te bloeien, je mag nog naar buiten (beperkt) dus als je een wandeling maakt waarom geen kruidenwandeling. En als ook dat niet kan...........maak je eigen kruidentuintje in je eigen tuin of op het balkon. Rozemarijn Thym Bonenkruid Oregano Hysop Doe er je voordeel mee, nu of later.

Blijf gezond, zorg goed voor jezelf, je geliefde en de medemens om je heen! 🌺❤️🌺

 

Familie Opstellingen,

Vaak geloven we eerder onze overtuigingen dan dat we in onze dromen geloven. Dit komt omdat wij vaak onbewust veel overtuigingen van onze voorouders meedragen, zo wordt ook verdriet, schaamte en pijn overgedragen, zonder dat we ons hiervan bewust zijn. Zonder er ook maar één keer over na te denken nemen wij deze overtuigingen vaak aan als zijnde de waarheid.

Onze acties in ons eigen leven worden dan ook sterk beïnvloed door deze overtuigingen waardoor we onbewust vaak in de voetsporen van onze voorouders treden, dat is natuurlijk prima als we ons hierdoor gelukkig voelen. Als dat niet zo mocht zijn en je ervaart hobbels en hindernissen in je leven waar je last van hebt, dan zou je je kunnen afvragen: klopt het wel wat ik nu denkt? Is deze gedachte/overtuiging van mij of van iemand anders? Of is deze van een andere generatie in mijn systeem?

Een familie-opstelling is een mooie, bijna magische methode om erachter te komen of onze overtuigingen van ons zelf zijn, of van iemand anders uit ons systeem. Zo’n opstelling zorgt vaak voor een stukje bewustwording, waardoor we inzichten kunnen krijgen in ons eigen gedrag en dat we gaan zien hoe en waarom wij de dingen doen zoals we ze doen en laten zien.

Loop jij ook ergens tegen aan? Mocht jij je nu afvragen waarom sommige dingen lijken tegen te staan of niet willen lukken? Wil je weten waarom jij nou de dingen doet op de manier waarop jij ze doet? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat een familieopstelling nu is? tevens kunnen er bv ziektes, conflict situaties, of eigenschappen worden opgesteld

Voel jij aan alles dat jij hier bij mag zijn?

Dan zien we jou graag bij de Workshop familieopstelling van Marianne Priem (Prima-Inzicht) en Annemieke Swanenberg.

op Maandag
Adres: Aardrijk 41a, Breda
Tijd: 18.45 inloop
Start: 19:00 tot 22:00 incl. pauze met drankje en lekkers.

Kosten: € 17.50 (voor aanvang cash te voldoen)
Wij vinden dat deze Workshop voor iedereen toegankelijk moet zijn en hanteren daarom een standaard prijs ongeacht of je een vraag inbrengt of representant bent.

Heb je toch nog een vraag of wil je jezelf aanmelden dan kan dat via:
info@Prima-Inzicht.nl
WhatsApp 06-24775710
Elke maand een workshop, volg ons op FB: Workshop (Systemisch werken) Familie opstelling | Facebook

• De opstelling avond gaat alléén door bij minimaal 7 aanmeldingen.

11 Mei 2020

Wij zijn weer open!!

Alleen voor massages  en 1 op 1 begeleiding kun je een afspraak maken. Ik zal me houden aan de richtlijnen van de RIVM en je een dag voor onze afspraak een berichtje sturen met wat vragen. Heb jij vragen voordat je een afspraak wilt maken?

Wil je een consult online, ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Bel 06-24775710 of email: info@prima-inzicht.nl mij voor meer informatie!

Ik ontvang en ontmoet je graag!!

*De groeps-evenementen, familieopstellingen en workshops zijn nog niet mogelijk in verband met de 1.5 meter restricties. 

In verband met de nieuwe maatregelen van de RIVM en uit respect voor de medemens zijn wij genoodzaakt alle activiteiten te annuleren tot 1 juni. Vanaf heden is de praktijk gesloten.


Mocht je graag online op afstand begeleid worden of gewoon een goed gesprek omdat je met iets in de knoop zit en inzicht wil krijgen in waarom jij de dingen doet zoals jij ze doet en dingen keer op keer tegenvallen en graag anders wil doen maar nog niet zo goed weet hoe, ik ben er voor je!

Neem contact met mij op en ik zal z.s.m. beantwoorden en een afspraak met je maken voor en online chat of videogesprek.

Hiervoor vraag ik een kleine vergoeding daar ik ander helemaal geen inkomsten heb.

Ik ontmoet je graag!

info@prima-inzicht.nl of bel 06-24775710

Intussen: Zorg goed voor jezelf en de geliefde om je heen. Trek het blikje creativiteit open en leef je uit.......en/of geniet van de rust en/of het samen zijn, zie de positieve intentie in van wat er nu is.

Verse kruidenbouillon van wilde planten

Het blijft een van mijn favorieten, deze wilde planten-bouillon.  Vooral ook omdat je hem heel het jaar door kan maken met telkens net iets andere planten. Hij is maanden houdbaar, en superhandig in gebruik. 

Veel heb je er niet voor nodig : 

gewoon een goeie basis van uien (of daslook), aangevuld met wat je op dit moment aan wilde planten vindt. 

Je kan de bouillon heel het jaar door maken en aanpassen aan wat er in je streek en doorheen de seizoenen opkomt. 

In mijn voorbeeld, gemaakt in het vroege voorjaar, zit brandnetel, zevenblad, kleefkruid, zuring en paardenbloem. Neem bv drie of vijf soorten, zeker niet meer, om al de verschillende smaken goed tot hun recht te laten komen. De verhouding onderling is eenvoudig te bepalen : wat er het meeste groeit, gaat het meeste in de mengeling. De natuur zorgt zelf wel voor de perfecte smaakcombinatie. De Fransen noemen dit zo mooi 'terroir', van de aarde. 

Eens de plantenmengeling op je keukentafel, ga je als volgt te werk. Naast uien (of daslook) en planten heb je ook nog zeezout nodig. De bouillon bestaat uit een mengeling van 1 deel zout (20 %) en 4 delen planten (80 %). 

Dit lijkt veel zout, maar het is nodig voor een goede bewaring, en je gebruikt de bouillon later maar in kleine hoeveelheden tegelijk. 

Verder is een goede hygiëne heel belangrijk : was dus je handen en het materiaal zorgvuldig voor je van start gaat. 

Werkwijze : 

Was de uien en wilde planten en snijd ze grof. Weeg ze af om te bepalen hoeveel zout je nodig hebt. 

Doe alles in een blender en mix fijn. 

Doe alles in een kom, dek af met een keukenhanddoek en laat alles 8 uur rusten in de koelkast. 

Haal alles uit de koelkast en mix alles nog een keertje door. 

Steriliseer nu de potten waar je je bouillon in gaat doen. 

Vul met de gemixte plantenmengeling en duw alles met een steriele lepel naar omlaag. Bedoeling is dat alle luchtbellen eruit zijn. Voeg voor het sluiten nog een dun laagje zout toe. Sluit de pot heel goed af. 

Bewaar je bouillon op een donkere, koele plaats zoals een kelder of koelkast. De bouillon is direct klaar voor gebruik, maar nog beter is om ongeveer 3 tot 4 weken te wachten. 

Om soep of sauzen op smaak te brengen, voeg je 1 of 2 eetlepels (15 ml ) toe. Je kan de bouillon ook gebruiken voor het kruiden van eieren, aardappelen, vlees, toast ... de mogelijkheden zijn oneindig.

Voor een snel verwarmend drankje tussendoor volstaat een theelepel per mok kokend water.

Dan ben je bij ons aan het goed adres.
Prima-Inzicht helpt je op weg!

Wij bieden professionele ondersteuning voor jou en gaan samen een start maken naar herstel. Van levensvragen tot intensieve begeleiding bij fibromyalgie, stress, burn-out, slapeloosheid etc. kun je bij ons terecht.

Wij maken gebruik van NLP (Neuro Linguïstisch Programming), Systemisch werk (Familieopstellingen), Massages, en bovenal 100% biologische Producten die direct resoneren op het zelf helend vermogen van jou lichaam.

Wil je meer weten of heb je een klacht en je weet het even niet meer binnen de reguliere sector, neem gerust contact met ons op, wellicht hebben wij een passende remedie voor jou klacht. Wij werken op holistische wijze en kijken niet alleen naar de klacht, maar ook de oorzaak achter de klacht en de kernoorzaak, die vaak verborgen ligt in je onderbewustzijn.

Wij ontmoeten je graag

Maak een afspraak per mail of bellen kan natuurlijk ook!

E-mail: info@prima-inzicht.nl
Telefoon: 06-24775710

Door de poort van het voelen van je zwakheid
ligt je kracht.
Door de poort van het voelen van je pijn
ligt je plezier en vreugde.
Door de poort van het voelen van je angst
ligt je zekerheid en veiligheid.
Door de poort van het voelen van je eenzaamheid
ligt je vermogen vervulling, liefde
en kameraadschap te vinden.
Door de poort van het voelen van je haat
ligt je vermogen om lief te hebben.
Door de poort van het voelen van je wanhoop
ligt je ware en gerechtvaardigde hoop.
Door het accepteren van de tekortkomingen van je jeugd
ligt je vervulling nu.

Bron Citaat: Eva Broch