Spring naar inhoud

Bewustwordings Consult

Leef jij ook vanuit Ratio en voel je weinig verbinding met je hart? Je bent druk met alle ballen hoog houden voor een ander, werk, contacten, kinderen? Eigenlijk zou jij je leven anders in willen delen maar je zit vast in waar je nu bent. Je hebt nog zo veel wensen en verlangen maar daar heb je eigenlijk geen tijd voor.

Ervaar jij vaak dat je uit balans bent? dit merk je vaak aan lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, duizeligheid, slaapproblemen, hoofdpijn, rugpijn, nek &   schouderklachten en gebrek aan genoeg energie. Dan doe je het weer even wat rustiger aan en even later sta je weer op hetzelfde punt..........En ga je weer "vrolijk" verder, althans van buiten zie je er vrolijk uit maar van binnen voel jij iets heel anders.

Herken jij iets in wat ik net schreef? Nou ik wel, ik heb jaren lang met mijzelf geworsteld totdat ik er helemaal klaar mee was. Vanaf dat moment ben ik me gaan ontwikkelen in bewustwording. Trainingen, cursussen en opleidingen gevolgd en onwijs veel over mijzelf geleerd. De belangrijkste les die ik het geleerd is om mijzelf op nummer 1 te zetten. Op te merken en te voelen wat ik nodig heb en daar naar te handelen. Dat houdt mij in balans ik ben bekend met Burn-out en Fibromyalgie. Ik heb een tijdje heftige pillen (pijnstillers) geslikt. Nu heb ik deze niet meer nodig, omdat ik weet, voel en zie wat ik nodig heb en daar nu ook naar luister.

Ben jij NU ook op het punt dat je graag iets wil veranderen, maar je weet niet hoe?
Ben jij bereid om stappen te zetten en er voor de volle 100% er voor te gaan?
Om uit je comfortzone te gaan, wil jij weer blij zijn met jezelf en het leven?

Dan kan ik je op weg helpen om de beste versie van jezelf terug te vinden!
Jij bent het waard om in jezelf te investeren!!

Massage Therapie

Wil jij met je zelf aan de slag en je zelfhelend vermogen aanpakken? Jezelf even heerlijk in het hier en nu zijn en een momentje voor jezelf, dan ben je bij mij van harte welkom voor een goed gesprek, onder het genot van een kopje thee en iets lekkers met aansluitend een verkwikkende massage therapie.

Begeleiding,- Gespecialiseerd in Fibromyalgie

Ervaar jij dat jouw lichaam en de onbestemde gevoelens (onbalans) die jouw er steeds van weerhouden om de dingen te doen die goed voor jou zijn? Als je lekkerder in je vel zit, ziet het leven en de wereld om je heen er veel mooier en zonniger uit. Wanneer je weet dat jij jouw lichaam bent en er mee kan communiceren, heb jij je balans weer snel teruggevonden en je kunt dan weer optimaal genieten en leuke dingen doen die je wellicht voorheen niet kon.

Hoe het hoort en de dingen te doen zoals de omgeving van ons verwacht is niet belangrijk voor jou. Samen gaan we kijken wat wel werkt ......om precies te zijn voor jou! Iedereen is uniek en op zijn eigen manier aan het "overleven", iedereen komt uit een ander systeem, ander milieu....heeft andere vrienden, ander werk en achtergrond en dingen mee gemaakt. Hier wil ik mee aan de slag gaan met jou omdat het zo veel inzichten geeft in wie jij nu werkelijk bent, wat wil jij nu echt?

"Iedereen is zo uniek, met allerlei uitdagingen en hoe je daar mee om gaat, dat is nu juist waar ik je bij kan helpen. "

Vragen

Vraag jij je wel eens af, waarom doe ik dat nu elke keer, waarom gebeurd mij dit nu weer?........die waarom vragen.......samen gaan wij daar naar kijken en jou inzichten geven in de oorzaak van de onrust en/of pijnen die jij elke keer voelt. Het is een sein van het lichaam......je lichaam schreeuwt en wil terug naar wie jij echt bent...wat is jouw blauwdruk?...durf jij het aan om samen het verschil te maken............

Ervaring

Met behulp van massagetherapie gecombineerd met de begeleiding heb ik als ervaringsdeskundige goede ervaringen met het begeleiden van mensen met fibromyalgie, Burn-out en HSP (hoog sensitieve personen). Verder heb ik goede ervaringen met het behandelen van hoofdpijn,  nek- en schouderklachten, vermoeidheidsklachten, het weer leren voelen en in je lichaam aanwezig kunnen zijn, dat is waar het om draait.

Op basis van Systemisch Werk en NLP, aangevuld met alles wat in mijn eigen rugzak zat en de ervaringen die ik met al mijn opleidingen/cursussen en in mijn leven heb opgedaan. Samen opzoek naar jouw eigen  kern, veiligheid, liefde voor jezelf.

Om daar te komen… laat ons samen gaan ontdekken

ik ben autodidactisch en heb mijn weg gevonden naar mijn zelfhelend vermogen.

* Polariteitsmassage
* Hoofd/ nek en schouder massage
* 5 elementen massage
* Aromatherapie
* Fibromassage©
* Ontspannings massage

Trainingen:
* Bio-energetisch lichaamswerk

Opleidingen:

* NLP Master
* Systemisch begeleiden

Verder heb ik veel zelfstudie gedaan op het gebied fibromyalgie, energetisch werken.