Spring naar inhoud

Bij griep en Hoesten

Heb je griep of DE corona en moet je onwijs hoesten, hierbij deel ik een recept van een Macrobiotische Biologisch Frans boertje.........alle kleine beetjes helpen.

Het is uitermate geschikt om het hoesten te vergemakkelijken door de volgende kruiden te mengen en daar thee van te maken. De natuur begint te bloeien, je mag nog naar buiten (beperkt) dus als je een wandeling maakt waarom geen kruidenwandeling. En als ook dat niet kan...........maak je eigen kruidentuintje in je eigen tuin of op het balkon. Rozemarijn Thym Bonenkruid Oregano Hysop Doe er je voordeel mee, nu of later.

Blijf gezond, zorg goed voor jezelf, je geliefde en de medemens om je heen! 🌺❤️🌺

 

Gepubliceerd op Categorie├źn Dagelijkse gedachten

Over Marianne Priem

Slachtofferschap gaat bijna altijd over wat de ander je heeft aangedaan. En het steeds opnieuw herhalen van wat je is aangedaan is een riedel die je ook steeds opnieuw naar beneden zal halen. Ik ben in een gezin geboren waar iets "mis" is gegaan, ik hebt niet ontvangen wat ik nodig had, waar ik als kind in mijn ogen eigenlijk wel recht op had, dit kan dat heel lang blijven doorwerken. Het is zelfs zo dat ik het alsnog wil halen. ik wilde een schuldbekentenis, ik wilde erkenning dat dat de oorzaak was dat ik maar niet in je kracht kwam. Omdat ik dat niet bij mijn ouders heb kunnen halen, ging ik op zoek naar mensen die mij in eerste instantie begrepen, vaak hebben ze dezelfde wond en dus een overeenkomstige trilling. Zonder dat ik me er bewust van was gaf dit gevoel van niet gezien en gehoord zijn, mijn verdere leven vorm. ik dacht dat je er niet toe deed, ik sprak mij niet uit omdat ik acht dat mijn woorden geen nuttige bijdrage waren of ik zorgde ervoor dat ik altijd gezien en gehoord werd door steeds opnieuw een strijd aan te gaan. Het idee dat er maar moeilijk van me gehouden kon worden zorgt ervoor dat ik snel relaties aanging omdat ik blij was dat iemand in ieder geval interesse voor mij had. Vaak ontdekte ik na een tijdje dat die relatie de vorm kreeg van de relatie die ik met mij ouders had. Alsof een systeem zich herhaalt en dat gaf mij de bevestiging van dat wat ik al dacht. Ik wordt niet gezien, mijn woorden doen er niet toe en het is moeilijk om van mij te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *