Spring naar inhoud

Ervaringen

5 gedachten over “Ervaringen

 1. Saskia Macfarlane

  Op een maandag kwam ik bij Marianne voor een massage, ze gaf mij een Kundalini (levensenergie) massage. Wat er met mij gebeurde was bevrijdend, het diepe verdriet kwam boven en het huilen begon. Marianne begeleide mij hier fantastisch in. Het waarnemen van bepaalde angsten die bovenkwamen waren als een eye opener, echt heel interesant. Ik ga zeker nog een afspraak maken om mijn levensenergie nog verder te laten stromen. Marianne, bedankt, het was werkelijk fantastisch.
  Liefs
  Saskia Macfarlane

 2. Anneke Baerends

  Marianne is vriendelijk, professioneel en deskundig. Zij beheerst een veelheid aan massage- en coachingstechnieken. Een ontspanningsmassage van haar is niet een puur fysieke aangelegenheid, maar werkt zeker ook op emotioneel niveau door. Zij werkt intuïtief en voelt goed aan waar de pijn zit, letterlijk en figuurlijk. Zij weet haar vinger(s) op de zere plek te leggen!

 3. Gerda Langeweg

  Een half jaar geleden kwam ik met fibromyalgie klachten bij Marianne en vertelde haar dat ik een rolstoel had gekocht, WAT zei ze, daar ga jij niet aan toegeven, jij gaat weer lopen, gewoon omdat je dat kan! En inderdaad ik loop weer. Iedere dag een klein stapje verder, ze heeft me het vertrouwen in mezelf teruggegeven evenals de vele inzichten en vooral het anders denken. Haar positiviteit en uitstraling heeft me zo ontzettend vooruit gebracht.
  Lieve Marianne, dank je wel voor alles wat ik van je geleerd heb en ik hoop je volgend jaar in goede gezondheid weer te ontmoeten. ❤

 4. Corrie

  Na een pittige periode zat mijn lijf behoorlijk vast. Omdat ik eerder al eens voor een massage bij Marianne was geweest, maakte ik weer een afspraak.
  Na twee keer merk ik dat mijn rug veel losser zit.
  Het is heerlijk om me zo volledig te laten masseren. Dus niet alleen de plek waar ik het meeste last heb, maar mijn hele lijf, tot aan de vingertoppen toe.
  De rustige omgeving, de muziek en de heerlijke oliën, zorgen voor een weldadige ervaring. Dankjewel!

 5. Erik Kalisvaart

  Bewustwordingspraktijk Prima-Inzicht een beleving. Na jaren van ziekenhuizen in en uit met meerdere ziektes hoorde ik over de bewustwordingspraktijk Prima-Inzicht. Contact was snel gelegd en al snel zaten we om de tafel voor een intake gesprek. Eindelijk voelde ik me serieus genomen met mijn klachten over fibromyalgie. in het vervolg traject begon ik al snel verandering te merken in mijn energielevel. nu aan het eind weet ik veel beter om te gaan met mijn klachten en gebruik ik ook minder pijnstilling. Marianne ik ben je bijzonder dankbaar en kom graag nog eens terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *