Spring naar inhoud

Fibro Reset Methode ®

Ik wil heel graag iedereen die positief en geïnspireerd is om met zichzelf aan de slag te gaan motiveren en inspireren zijn zelfhelend vermogen aan te zetten.

Zelf heb ik een revalidatie traject van 7 pittige maanden via de reumatoloog doorlopen, die mij de eerste duw in goede richting gaf. Daarna ben ik veel Bio-energetisch lichaamswerk gaan doen om te kijken hoe voelt het nu, wat ik doe en waarom doe ik de dingen die ik doe en waardoor komen de pijn en slapeloosheid klachten.....WIE BEN IK .....daarna ben ik me op mijn brein gaan richten en ben ik gecertificeerd NLP master, Gecertificeerd systemisch begeleider en heb diverse certificaten voor  massages, waaronder een op Fibromyalgie gerichte pijnloze massage.

Dat wij mensen met fibromyalgie klachten hebben dat weten we allemaal.  Dit klinkt misschien cru maar klagen helpt echt niet. Er iets aan doen wel....Dat patroon mag je gaan doorbreken. ik heb vanaf 2008 middels zelfonderzoek ontdekt dat klagen niet helpt. Daarom wil ik hetgeen ik doorgemaakt heb en ondervonden, delen met jou.

Op een positieve manier gaan we kijken wat we "nog wel" kunnen of kunnen gaan doen tijdens een van de FRM trajecten.

Ook is het helemaal niet belangrijk HOE HET HOORT (HHH) zoals wat de omgeving van ons verwacht dat wij leven, en daarnaar handelen, tegen onze eigen gevoelens in. Samen gaan we kijken WAT WERKT WEL (WWW) voor ons......om precies te zijn voor jouw!

Heb je weleens gedacht aan hulp vragen aan een ervaringsdeskundige?

* Een ervaringsdeskundige die tijd voor jou heeft en bereid is om naar jouw verhaal te luisteren?
* Iemand die belangstelling heeft voor wat jou in jouw leven bezig houdt en je inzicht kan geven in waarom jij de dingen doet die je doet en niet vooruit komt?
* Iemand die jouw kan verrijken met tips over hoe het misschien makkelijker kan.
* Iemand die jou een spiegel voor wil houden en gaat kijken Wat Werkt Wel voor jouw in plaats van Hoe Het Hoort volgens anderen.
* Iemand die helpt jouw lichaam op orde te brengen/ houden door een massage behandeling speciaal ontwikkelt voor fibromyalgieklachten.
* Een ervaringsdeskundig die jou helpt meer energie over te houden zodat je deze energie kunt gebruiken voor je zelf helend vermogen?

Bel mij voor een vrijblijvend en gratis intake zodat wij samen op zoek gaan naar de sleutel van jouw schatkamer om jouw zelfhelend vermogen aan te zetten.

"Iedereen is zo uniek, met allerlei uitdagingen en hoe je daar mee om gaat dat is nu juist waar ik je bij kan en mag helpen. "

Ik bied professionele ondersteuning voor jou en wij gaan samen een start maken naar herstel. Van levensvragen tot intensieve begeleiding bij fibromyalgie  kun je bij ons terecht.