Spring naar inhoud

Klassieke Ontspanningsmassage

Bij ons bent je van harte welkom voor een verkwikkende klassieke ontspanningsmassage in onze sfeervolle massage praktijk

Wat kun je van ons verwachten

Wij ontvangen jou met een kopje thee en/of  water en bespreken je  wensen, zodat wij je precies kunnen geven wat je op dat moment nodig hebt. Volledig op jou afgestemd kan je je volledig ontspannen onder de warme handen van de massage therapeut. Tijdens deze, speciaal door Santhee ontwikkelde klassieke ontspanningsmassage wordt uw lichaam zachtjes gemasseerd met natuurlijke biologische oliën.

Even tijd voor je zelf, even weg van de snelweg, wie wil dat nu niet!

Wij zorgen dat je je even een moment van slapen en waken bevindt, algehele rust, deze kun je op eigen behoeft afstemmen. je kunt al boeken vanaf een 1 uur  klassieke ontspanningsmassage, maar ook 1.5 uur en 2 uur behoren tot de mogelijkheden.

Totale ontspanning

De klassieke ontspanningsmassage is een stimulerende en ontspannende massage. Door middel van verschillende technieken wordt de doorbloeding in de huid, het onderliggende bindweefsel en het spierweefsel gestimuleerd. Hierdoor wordt het lichaam aangezet tot het loslaten van spanningen en blokkades. Middels het gebruik van biologische warme draagoliën en etherische oliën kunnen wij dit effect verdiepen.

Wij ontmoeten je graag!