Spring naar inhoud

Blog & Vlog

Familie Opstellingen,

Vaak geloven we eerder onze overtuigingen dan dat we in onze dromen geloven. Dit komt omdat wij vaak onbewust veel overtuigingen van onze voorouders meedragen, zo wordt ook verdriet, schaamte en pijn overgedragen, zonder dat we ons hiervan bewust zijn. Zonder er ook maar één keer over na te denken nemen wij deze overtuigingen vaak aan als zijnde de waarheid.

Onze acties in ons eigen leven worden dan ook sterk beïnvloed door deze overtuigingen waardoor we onbewust vaak in de voetsporen van onze voorouders treden, dat is natuurlijk prima als we ons hierdoor gelukkig voelen. Als dat niet zo mocht zijn en je ervaart hobbels en hindernissen in je leven waar je last van hebt, dan zou je je kunnen afvragen: klopt het wel wat ik nu denkt? Is deze gedachte/overtuiging van mij of van iemand anders? Of is deze van een andere generatie in mijn systeem?

Een familie-opstelling is een mooie, bijna magische methode om erachter te komen of onze overtuigingen van ons zelf zijn, of van iemand anders uit ons systeem. Zo’n opstelling zorgt vaak voor een stukje bewustwording, waardoor we inzichten kunnen krijgen in ons eigen gedrag en dat we gaan zien hoe en waarom wij de dingen doen zoals we ze doen en laten zien.

Loop jij ook ergens tegen aan? Mocht jij je nu afvragen waarom sommige dingen lijken tegen te staan of niet willen lukken? Wil je weten waarom jij nou de dingen doet op de manier waarop jij ze doet? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat een familieopstelling nu is? tevens kunnen er bv ziektes, conflict situaties, of eigenschappen worden opgesteld

Voel jij aan alles dat jij hier bij mag zijn?

Dan zien we jou graag bij de Workshop familieopstelling van Marianne Priem (Prima-Inzicht) en Annemieke Swanenberg.

Wanneer: maandag 23 mei
Tijd: 18.45 inloop
Start: 19:00 tot 22:00 incl. pauze met drankje en lekkers.

Kosten: € 17.50 (voor aanvang te voldoen
Wij vinden dat deze Workshop voor iedereen toegankelijk moet zijn en hanteren daarom een standaard prijs ongeacht of je een vraag inbrengt of representant bent.

DELEN WORDT GEWAARDEERD!

Heb je toch nog een vraag of wil je jezelf aanmelden dan kan dat via:
info@Prima-Inzicht.nl
WhatsApp 06-24775710

Wij sturen je dan alvast de informatie en het exacte adres toe.

• De opstelling avond gaat alléén door bij minimaal 7 aanmeldingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *