Spring naar inhoud

Over Marianne

Ik ben Marianne Priem ('63)

Consulent, Healer en Massagetherapeut.

 

 

 

Wie was ik, Wie ben ik NU en wat heeft het mij gegeven?

Slachtofferschap gaat bijna altijd over wat de ander je heeft aangedaan.
En het steeds opnieuw herhalen van wat je is aangedaan is een riedel die je ook steeds opnieuw naar beneden zal halen.

Ik ben in een gezin geboren waar iets "mis" is gegaan, ik hebt niet ontvangen wat ik nodig had, waar ik als kind in mijn ogen eigenlijk wel recht op had, dit kan dat heel lang blijven doorwerken. Het is zelfs zo dat ik het alsnog wil halen.

ik wilde een schuldbekentenis, ik wilde erkenning dat dat de oorzaak was dat ik maar niet in je kracht kwam.
Omdat ik dat niet bij mijn ouders heb kunnen halen, ging ik op zoek naar mensen die mij in eerste instantie begrepen, vaak hebben ze dezelfde wond en dus een overeenkomstige trilling.

Zonder dat ik me er bewust van was gaf dit gevoel van niet gezien en gehoord zijn, mijn verdere leven vorm. ik dacht dat ik er niet toe deed, ik sprak mij niet uit omdat ik dacht dat mijn woorden geen nuttige bijdrage waren of ik zorgde ervoor dat ik altijd gezien en gehoord werd door steeds opnieuw een strijd aan te gaan.

Het idee dat er maar moeilijk van me gehouden kon worden zorgt ervoor dat ik snel relaties aanging omdat ik blij was dat iemand in ieder geval interesse voor mij had. Vaak ontdekte ik na een tijdje dat die relatie de vorm kreeg van de relatie die ik met mij ouders had. Alsof een systeem zich herhaalt en dat gaf mij de bevestiging van dat wat ik al dacht. "Ik wordt niet gezien, mijn woorden doen er niet toe en het is moeilijk om van mij te houden"

Dit is nu verleden tijd, natuurlijk mag er van mij gehouden worden en laat het nu ook toe met soms nog een huiverig, is dit wel echt?

Door via vele wegen aan mezelf te werken  en mijn innerlijk kind te helen krijg ik meer energie, ben ik niet meer bang voor afwijzing en krijg steeds meer zelfvertrouwen.

Herken jij dit en wil jij met jezelf aan de slag, dan neem ik je graag bij de hand om samen te ontdekken Wat Wel Werkt bij jouw.

Mijn zielsmissie:

Ik, Marianne priem, ben in contact & verbinding met mijzelf. Ik ben precies goed zoals ik ben, vol krachtige liefde voor mijzelf met energieke levensvreugde. Ik motiveer mijzelf en met zelfvertrouwen, inspireer ik anderen hetzelfde te doen.

Door mijn achtergrond ontstond via allerlei transformaties, opleidingen , cursussen & trainingen
Prima-Inzicht - Bewustwordingspraktijk!!