Spring naar inhoud

Pranarôm natuurlijke “Hulp Medicatie”

Pranarôm - Natuurlijk omgaan met Fibromyalgie

Door mijn eigen onderzoek "leven met fibromyalgie" en mijn liefde voor Frankrijk ben ik in aanraking gekomen met Pranarôm een mooie en zeer zuiver biologisch en plantaardig product gebaseerd op 100 % zuivere etherische oliën, wat buitengewoon goed werkt omdat deze zo zuiver is dat hij door ons lichaam herkent wordt als natuurlijk. Pranarôm is een wetenschappelijk aromatherapie wereldleider in de aromatherapie......lees meer....

Ik werk op het moment met zeer toepasselijke producten, door mij speciaal samengesteld voor mensen met Fibromyalgie. hieronder de top 3

  • Nachtrust
  • Pijnen
  • Een vol hoofd

Ben je geïnteresseerd in de producten van Pranarôme, ze zijn te koop in mijn Praktijk en ook een behandeling met deze producten is mogelijk. Bel ons voor een afspraak voor meer informatie of bestel via 06-24775710 of stuur een email

Zorgt voor een goede en gezonde nachtrust.

NOCTIGEM bevordert het inslapen en verbetert de kwaliteit van de slaap dankzij de lindeknop die tegelijk de kalmerende eigenschappen van de bloem en drainerende eigenschappen van het spinthout bezit en de vijgenknop die grondig inwerkt op het hele zenuwstelsel.
Het slaapcomplex is ook aanbevolen voor hyperactieve kinderen en fibromyalgie.

*Tevens verkrijgbaar in een spray.

Voor vermoeide spieren en gewrichten
Herstellend

AROMALGIC ROLLER van Pranarôm is een niet vette massagegel te gebruiken bij stramme, vermoeide spieren, spierstijfheid en - verrekking en om de gewrichten te versoepelen. De essentiële oliën van wintergreen, citroeneucalyptus, saturejatijm en katrafay staan bekend voor hun speci­feke eigenschappen. Met het oog op het verzorgen en het behouden van de soepelheid van de spieren en de gewrichten.

De speci­fieke mechanische werking van de massagerollers zorgt voor een automassage-effect en een lokale stimulatie van de microcirculatie, voor een snelle en doelgerichte opname. Zeer geschikt voor fibromyalgie en sporters.

  • Tevens verkrijgbaar in Olie en een spray die door een bijzondere spraykop zelf op de rug aan te brengen is.

Verlicht spanningen in het hoofd.

ROLLER ZWAAR/ VOL HOOFD van Pranarôme
op basis van zorgvuldig gekozen essentiële oliën verzacht het gevoel van een zwaar hoofd alsook spanningen ter hoogte van de slapen, het voorhoofd en de nek. Door de eigenschappen van de verschillende oliën in de juiste verhouding bij elkaar te brengen, versterken zij elkaars werking!

Het rollerflesje met een metalen kogelroller maakt een doelgerichte toepassing mogelijk voor een onmiddellijk effect van verlichting. Een gevoel van frisheid en lichtheid maken de geest vrij van druk die waargenomen wordt bij voorbijgaande stress en spanning die vaak voorkomen bij fibromyalgie.