Spring naar inhoud

Workshop systemische werk (familie opstellingen)

Familie Opstellingen,

Vaak geloven we eerder onze overtuigingen dan dat we in onze dromen geloven. Dit komt omdat wij vaak onbewust veel overtuigingen van onze voorouders meedragen, zo wordt ook verdriet, schaamte en pijn overgedragen, zonder dat we ons hiervan bewust zijn. Zonder er ook maar één keer over na te denken nemen wij deze overtuigingen vaak aan als zijnde de waarheid.

Onze acties in ons eigen leven worden dan ook sterk beïnvloed door deze overtuigingen waardoor we onbewust vaak in de voetsporen van onze voorouders treden, dat is natuurlijk prima als we ons hierdoor gelukkig voelen. Als dat niet zo mocht zijn en je ervaart hobbels en hindernissen in je leven waar je last van hebt, dan zou je je kunnen afvragen: klopt het wel wat ik nu denkt? Is deze gedachte/overtuiging van mij of van iemand anders? Of is deze van een andere generatie in mijn systeem?

Een familie-opstelling is een mooie, bijna magische methode om erachter te komen of onze overtuigingen van ons zelf zijn, of van iemand anders uit ons systeem. Zo’n opstelling zorgt vaak voor een stukje bewustwording, waardoor we inzichten kunnen krijgen in ons eigen gedrag en dat we gaan zien hoe en waarom wij de dingen doen zoals we ze doen en laten zien.

Loop jij ook ergens tegen aan? Mocht jij je nu afvragen waarom sommige dingen lijken tegen te staan of niet willen lukken? Wil je weten waarom jij nou de dingen doet op de manier waarop jij ze doet? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat een familieopstelling nu is? tevens kunnen er bv ziektes, conflict situaties, of eigenschappen worden opgesteld

Voel jij aan alles dat jij hier bij mag zijn?

Dan zien we jou graag bij de Workshop familieopstelling van Marianne Priem (Prima-Inzicht) en Annemieke Swanenberg.

op Maandag
Adres: Aardrijk 41a, Breda
Tijd: 18.45 inloop
Start: 19:00 tot 22:00 incl. pauze met drankje en lekkers.

Kosten: € 17.50 (voor aanvang cash te voldoen)
Wij vinden dat deze Workshop voor iedereen toegankelijk moet zijn en hanteren daarom een standaard prijs ongeacht of je een vraag inbrengt of representant bent.

Heb je toch nog een vraag of wil je jezelf aanmelden dan kan dat via:
info@Prima-Inzicht.nl
WhatsApp 06-24775710
Elke maand een workshop, volg ons op FB: Workshop (Systemisch werken) Familie opstelling | Facebook

• De opstelling avond gaat alléén door bij minimaal 7 aanmeldingen.

Gepubliceerd op Categorieën Begeleiding / Coaching, Laatste nieuws

Over Marianne Priem

Slachtofferschap gaat bijna altijd over wat de ander je heeft aangedaan. En het steeds opnieuw herhalen van wat je is aangedaan is een riedel die je ook steeds opnieuw naar beneden zal halen. Ik ben in een gezin geboren waar iets "mis" is gegaan, ik hebt niet ontvangen wat ik nodig had, waar ik als kind in mijn ogen eigenlijk wel recht op had, dit kan dat heel lang blijven doorwerken. Het is zelfs zo dat ik het alsnog wil halen. ik wilde een schuldbekentenis, ik wilde erkenning dat dat de oorzaak was dat ik maar niet in je kracht kwam. Omdat ik dat niet bij mijn ouders heb kunnen halen, ging ik op zoek naar mensen die mij in eerste instantie begrepen, vaak hebben ze dezelfde wond en dus een overeenkomstige trilling. Zonder dat ik me er bewust van was gaf dit gevoel van niet gezien en gehoord zijn, mijn verdere leven vorm. ik dacht dat je er niet toe deed, ik sprak mij niet uit omdat ik acht dat mijn woorden geen nuttige bijdrage waren of ik zorgde ervoor dat ik altijd gezien en gehoord werd door steeds opnieuw een strijd aan te gaan. Het idee dat er maar moeilijk van me gehouden kon worden zorgt ervoor dat ik snel relaties aanging omdat ik blij was dat iemand in ieder geval interesse voor mij had. Vaak ontdekte ik na een tijdje dat die relatie de vorm kreeg van de relatie die ik met mij ouders had. Alsof een systeem zich herhaalt en dat gaf mij de bevestiging van dat wat ik al dacht. Ik wordt niet gezien, mijn woorden doen er niet toe en het is moeilijk om van mij te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *